Een persoonlijke lening is ook wel bekend als een aflopende lening. Samen met het doorlopend krediet is het de bekendste leenvorm die er bestaat. Een persoonlijke lening is populair onder veel mensen omdat het vooraf duidelijkheid schept. Van tevoren spreekt u duidelijk af wat u moet betalen en wanneer. Geen verassingen achteraf.

Waar wordt een persoonlijke lening voor gebruikt?
Het doel van de persoonlijke lening is meestal een product met een beperkte levensduur. Dit kan een auto zijn maar ook boot of motor. Doordat u met een vaste looptijd te maken hebt kunt u deze precies afstellen op de periode dat u denkt dat het product meegaat. Als u bijvoorbeeld een auto wilt kopen met een persoonlijke lening dan moet u de looptijd van de lening afstemmen op hoeveel jaar de auto nog meegaat.

Wat kenmerkt een persoonlijke lening?
Een persoonlijke lening betekent duidelijkheid. U weet wat u moet betalen, hoeveel dat per maand is en wanneer u van de lening af bent. U betaalt iedere maand hetzelfde bedrag voor de periode zoals dat is vastgelegd in het contract.

Offerte aanvragen
Een persoonlijke lening heeft vele voordelen. Is de persoonlijke lening uw keuze? Dan kunt u direct een persoonlijke lening afsluiten.