Een doorlopend krediet is misschien wel de bekendste vorm van een lening. Op de reclames op tv adverteert men ook vaak met het doorlopend krediet, aangezien deze de laatste rente heeft.
Lees meer over het doorlopend krediet.

Een persoonlijke lening is ook wel bekend als een aflopende lening. Samen met het doorlopend krediet is het de bekendste leenvorm die er bestaat.
Lees meer over de persoonlijke lening.

Een rentekrediet is niet bij iedereen bekend maar toch een populaire leenvorm. Het lijkt in feite veel op een doorlopend krediet maar u betaalt geen aflossing voor een bepaalde periode.
Lees meer over het rentekrediet.

Bij een aflossingsvrije lening hoeft er gedurende de looptijd niet afgelost te worden. Doordat u geen maandelijkse aflossing maakt wordt ook de maandlast een stuk lager.
Lees meer over de aflossingsvrije lening.

Een kredietkaart wordt vaak gebruikt bij winkels. De kaart kan worden gebruikt om mee te betalen in de winkel. U hoeft het bedrag dan niet meteen te betalen maar het wordt van het saldo van de kaart gehaald.
Lees meer over de kredietkaart.

Een postorderkrediet is een krediet dat u bij een postorderbedrijf kunt afsluiten. Als u iets koopt bij een postorderbedrijf dan kunt u dit in termijnen terug betalen.
Lees meer over het postorderkrediet.

Een autokrediet wordt zoals de naam al aangeeft gebruikt voor de financiering van een auto. Dit kan meestal direct bij het autobedrijf waar u de auto koopt.
Lees meer over het autokrediet.